دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند
گراهام:

خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان اشتباه بزرگی است

خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان اشتباه بزرگی است رئیس کمیته قضائی سنای آمریکا که از متحدان نزدیک رئیس‌جمهور این کشور به شمار می‌رود، تصمیم کاخ سفید برای کاهش مجدد تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان را اشتباهی بزرگتر از خارج کردن نیروهای آمریکایی از عراق در دوران ریاست‌جمهوری اوباما خواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر،سناتور لیندزی گراهام نماینده ایالت کارولینای جنوبی و رئیس کمیته قضائی سنای آمریکا تصمیم دولت ترامپ برای خارج کردن بخش دیگری از نظامیان آمریکایی از افغانستان را اشتباهی به مراتب بزرگتر از تصمیم دولت اوباما برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از عراق (در سال 2011) عنوان کرد.

 

این سناتور تندرو جمهوری‌خواه که از متحدان نزدیک ترامپ در سنا به شمار می‌رود، روز شنبه در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «خروج بی قید و شرط از افغانستان، آن هم برخلاف توصیه‌های کارشناسان نظامی، از بسیاری جهات اشتباهی بزرگتر از تصمیم دولت اوباما برای خروج از عراق است زیرا افغانستان جایی است که حملات 11 سپتامبر از آنجا آغاز شد.»

 

وی افزود: «من همیشه اعلام کرده‌ام که هرگونه طرحی برای خروج از افغانستان باید مبتنی بر شروطی باشد که امنیت ملی ما را در نظر بگیرد.»

 

شبکه خبری سی‌ان‌ان ساعاتی پیش در گزارشی به نقل از دو مقام ارشد کاخ سفید فاش کرد که دولت ترامپ در آستانه نهایی کردن طرح خروج بیش از 4000 نظامی آمریکایی دیگر از افغانستان تا فصل پاییز است.

 

بر اساس اظهارات رسمی مقامات پنتاگون، شمار نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان اکنون به 8600 نفر رسیده است که این کمترین میزان حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان از زمان آغاز جنگ افغانستان در سال 2001 است.

 

کاخ سفید در حالی تصمیم به خارج کردن 4000 نظامی دیگر از افغانستان گرفته است که پیش از این ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده ستاد نیروهای تروریستی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اعلام بود که طالبان شرایط خروج کامل نظامیان آمریکایی را از افغانستان فراهم نکرده است و کاهش نیروها می‌تواند مشکلاتی را در اجرای مأموریت نظامی در افغانستان ایجاد کند.

 

توافق صلح بین آمریکا و طالبان روز شنبه 29 فوریه (10 اسفند) در دوحه قطر با حضور نمایندگان ارشد دو طرف و مقامات 30 کشور و همچنین شماری از مقامات سازمان‌های بین‌المللی به امضا رسید.

 

براساس توافق آمریکا و طالبان، واشنگتن متعهد شده تا همه نیروهایش را طی 14 ماه پس از اعلام توافق از افغانستان خارج کند.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار